Unghii 2012 Trendul primaverii partea I

Anul acesta ne aduce bogatie, cel putin in ceea ce priveste trendul in unghii 2012. Nu stiu daca designer-ii s-au intrecut pe sine la gandul ca anul acesta poate se sfarseste lumea, dar diversitatea de tipuri de manichiura aflate in trend doar in aceasta primavara ma face sa ma intreb unele lucruri. Oare casele de moda au inceput sa puna pret mai mare pe accesorizarea cu unghii, sau oare marii stilisti de unghii n-au reusit sa se mai puna de acord ca in alti ani, sau poate unii dintre ei chiar si-au dorit sa se afirme cumva sau poate i-a lovit fulgerul creatiei pe toti deodata? Vom vedea daca primesc raspunsuri la aceste intrebari pana la finalul lui 2012, asa ca nu va ramane decat sa urmariti rubrica Trends – Unghii 2012 in continuare.

In acest articol si in urmatorul o sa va fac un rezumat a ceea ce s-a prezentat la saptamana modei din New York si o sa va fac o prezentare generala a trend-urilor din primavara anului 2012 .

Modele unghii 2012

1. La prezentarea casei de moda Ruffian, celebra stilista Yuna Park a decorat unghiile modelelor intr-o maniera fresh si indrazneata, folosindu-se de dungi asemanatoare celor de pe masinile de curse, ceea ce a si dat denumirea manichiurii : Racing Stripes. Culorile de baza sunt tari si reci, iar dungile pozitionate vertical sau oblic sunt in culori contrastante. 2. Echipa aleasa sa se ocupe de manichiurile modelelor care au prezentat colectia lui Zac Posen a fost cea de la Essie. Ei au adoptat un look clasic, cu unghii mai lungi si pilite in forma naturala (varful unghiei va fi complementar zonei cuticulei). Culorile aplicate acestui tip de manichiura care se numeste Lady vor fi tot clasice, adica nuante de nude, rosu… 3. In cadrul prezentarii colectiei de bijuterii de inspiratie marocana a Pamelei Love, a revenit in atentia publicului Manichiura Moon, mai precis o varianta a acesteia, care a fost numita French Inversat , iar ca specific are partea lunulei triunghiulara, nu semirotunda. Culorile sunt contrastante cu baza mai inchisa si lunula mai deschisa. 4. Persoanele care iubesc operele de arta miniaturala de pe unghii nu au foat uitate nici in acest sezon. La prezentarea colectiei de primavara a casei Joy Cioci, stilistii de la CND au realizat lucrari complexe, dintr-o singura culoare, imitand dantela. Spre deosebire de alti ani, modele din acest sezon sunt purtabile, chiar si la birou si sunt mai usor de facut, chiar si acasa, daca va pasioneaza si aveti rabdare. Aceasta manichiura se numeste Monotone Print. Asa cum v-am dat de intreles la inceput, m-am cam lungit cu acest subiect, datorita cantitatii mari de informatie pe care am reusit s-o culeg. In concluzie, subiectul trebuie impartit in doua articole,iar cu partea intai trebuie sa ne oprim aici. Din fericire partea a doua, in care va voi vorbi despre alte noi tipuri de manichiura si care se va numi Unghii 2012 Trendul primaverii – partea II urmeaza sa apara foarte curand, asa ca n-o sa va tin prea mult pe jar.

Autor Articol Programari Salon

Lavinia Panait 0720 874 407

Activez in acest domeniu inca din 2006 si pot sa afirm ca evoluez in fiecare zi, cu fiecare procedura noua invatata, cu fiecare solutie gasita unei probleme pe care nu o intalnisem inca, cu fiecare clienta fidelizata... Citeste mai mult »

Articole Similare
2 Raspunsuri la articolul “Unghii 2012 Trendul primaverii partea I”
  1. andrei

    designer-ii s-au intrecut pe sine si au creat modele frumoase pentru acest sezon

    Reply
Lasa un comentariu
  • (will not be published)