Cursuri manichiura-pedichiura si unghii false cu gel

Cursuri manichiura pedichiura

Cursuri manichiura pedichiura

In urma cererilor am hotarat sa organizez o serie de cursuri si seminarii de unghii special pentru cititoarele mele. Pentru inceput o sa ma dedic tehnicilor specifice manichiurii clasice si celor cu gel, urmand ca la cerere sa organizez si alte cursuri ( ex: acril, nail art, etc…).

Cursurile se vor organiza in cadrul unei scoli acreditate, din zona Iancului – Dimitrov, BUCURESTI, care asigura toate conditiile si materialele didactice necesare unei bune desfasurari ale activitatilor. Toate cursurile vor fi sustinute de catre mine, iar participarea se va face in ordinea inscrierii.

[learn_more caption=”Curs de Manichiura Pedichiura” state=”open”] Cursul de calificare in meseria de manichiurist -pedichiurist poate fi urmat de orice persoana majora care doreste sa inceapa o cariera in acest domeniu.

[button link=”https://www.unghiute.ro/curs-de-manichiura-pedichiura/” color=”red” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

[learn_more caption=”Curs de stilist protezist de unghii” state=”open”] Cursul este unul de specializare, iar la absolvire se primeste diploma avizata de MINISTERUL EDUCATIEI. Se adreseaza celor interesati sa-si completeze lista de competente profesionale necesare tehnicienilor care se ocupa de ingrijirea mainilor si picioarelor sau celor care lucreaza deja si nu poseda certificarea necesara pentru a practica meseria de stilist protezist de unghii in cadrul unui salon.

[button link=”https://www.unghiute.ro/curs-de-stilist-protezist-de-unghii/” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

[learn_more caption=”Seminar de manichiura pedichiura Spa” state=”open”] Seminarul se adreseaza lucratorilor care vor sa-si diversifice lista de servicii din salon si celor care vor sa tina pasul cu tendinta ultimilor ani de orientare catre relaxare, ingrijire, natura.

[button link=”https://www.unghiute.ro/seminar-de-manichiura-pedichiura-spa/” color=”orange” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

[learn_more caption=”Seminar de scurtarea timpului de lucru” state=”open”] Seminarul se adreseaza persoanelor care lucreaza in meseria de stilist protezist de unghii si vor sa-si mareasca baza de clienti sau pur si simplu sa castige timp liber. Metoda prezentata tinde sa eficientizeze atat timpii de lucru, cat si energia consumata in procesul de aplicare a unghiilor false cu gel.

[button link=”https://www.unghiute.ro/seminar-de-scurtarea-timpului-de-lucru/” color=”pink” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

[learn_more caption=”Workshop french permanent din gel” state=”open”] Workshop-ul de french permanent din gel este potrivit persoanelor care au experienta in lucrul cu gel, dar nu au reusit sa stapaneasca o metoda de realizare a unui french permanent perfect sau unui french asimetric.

[button link=”https://www.unghiute.ro/workshop-french-permanent-din-gel/” color=”green” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

[learn_more caption=”Workshop Gel” state=”open”] Acest workshop se adreseaza persoanelor care doresc sa-si perfectioneze stilul de lucru, sa-si usureze munca, sa-si verifice cunostintele, sa-si compare metodele si sa cunoasca materiale noi.

[button link=”https://www.unghiute.ro/workshop-gel/” color=”purple” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

[learn_more caption=”Workshop gel design 2D” state=”open”] Acest workshop se adreseaza persoanelor care nu au experienta cu modele pe unghii foarte complicate. Metoda prezentata este foarte usoara si accesibila tuturor desi modelele prezentate sunt spectaculoase.

[button link=”https://www.unghiute.ro/workshop-gel-design-2d/” color=”teal” newwindow=”yes”] Citeste mai mult![/button]

[/learn_more]

 

[button link=”https://www.unghiute.ro/contact/” type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Inscrie-te Aici ![/button]