Termeni si Conditii Unghiute.ro
Servicii Manichiura Pedichiura

Termeni si Conditii

Copyright - Toate drepturile rezervate.

Toate materialele de pe acest site au caracter pur informativ si nu se incurajaza evitarea consultarii unui medic specialist in cazul unor probleme sau studiul intr-un mediu neorganizat si fara supravegherea unui profesionist


Introducere:

Bine ati venit in lumea unghiutelor ! Acest site isi propune sa aduca la cunostiinta publicului larg informatii generale despre ingrijirea unghiilor, anatomia aparatului unghial, aplicarea de unghii false cu gel sau acryl, diverse tipuri de nails art . Informatiile pot veni in sprijinul tehnicienilor de unghii fara experienta ori cu experienta si care nu au gasit in prealabil materiale scrise sau video care sa le raspunda la diverse intrebari. Deasemenea articolele pot fi folosite de consumatorii de servicii de manichiura, pentru a se pune la curent cu privire la tendinte sau a afla in ce consta exact un anumit serviciu, hotarandu-se dinainte daca i se potriveste sau nu.

Toate materialele de pe acest site au caracter pur informativ si nu se incurajaza evitarea consultarii unui medic specialist in cazul unor probleme . Totodata nu se incurajeaza studiul intr-un mediu neorganizat si fara supravegherea unui profesionist. Din experienta mea de formator va pot impartasi ca cel mai greu mi-a fost sa lucrez nu cu persoanele netalentate sau lipsite de experienta, ci cu persoanele care au incercat sa invete singure acasa si au deprins obiceiuri proaste, care sunt foarte, foarte greu de schimbat. Dupa cum veti fi realizat deja, exista servicii de care puteti beneficia acasa sau la salon. Este bine de stiut ca aplicatiile de unghii tehnice (unghii false) nu pot fi realizate decat de o persoana calificata in meseria de stilist protezist de unghii, iar daca nu respectati aceasta regula va expuneti unor mari riscuri. Indiferent care este scopul vizitei dumneavoastra pe acest site, sper sa gasiti articole interesante si informatii folositoare.

Copyright Unghiute.ro

Continutul blogului www.unghiute.ro care include: text, articole scrise, grafica, poze si imagini video sunt protejate de Legea drepturilor de autor. Folosirea lor fara un acord scris al autorului acestui site se va pedepsi conform legilor in vigoare.