Servicii Manichiura Pedichiura Lavinia Panait
Servicii Manichiura Pedichiura

Servicii Manichiura-Pedichiura

Lista de servicii este diversificata si include aproape toate operatiunile care se efectueaza la postul de manichiura intr-un salon. In acest fel se poate raspunde cerintelor tuturor clientelor, indiferent de exigentele acestora.


Lista de servicii Manichiura-Pedichiura cuprinde:

Manichiura Clasica

MANICHIURA CLASICA

Este in continuare un serviciu foarte cerut, pretabil oricarei femei, care include scurtarea si finisarea unghiilor, taiatul cuticulelor, aplicare de crema, baza tratament, oja fara rasina formaldehida si toluen, picatura de uscare, ulei de cuticule.

Pedichiura Clasica

PEDICHIURA CLASICA

Cel mai uzual serviciu de ingrijire a picioarelor, include scurtarea si finisarea unghiilor, curatarea keratozelor care provoaca dureri, taiatul cuticulelor, finisarea talpilor, aplicare de crema, baza tratament, oja fara rasina formaldehida si toluen, picatura de uscare, ulei de cuticule.

Manichiura Semi-Permanenta

MANICHIURA SEMI-PERMANENTA

Foarte multe femei prefera acest serviciu in ultimul timp, pentru ca oja rezista bine in timp, unghiile sunt complet uscate in momentul in care serviciul s-a terminat si deasemenea sunt mai rezistente decat in cazul manichiurii clasice.

Pedichiura semi-permanenta

Pedichiura semi-permanenta

Reprezinta o varianta avantajoasa mai ales pe timp de iarna, intrucat unghiile sunt complet uscate in momentul terminarii serviciului, fara sa mai existe riscul ca oja sa se strice prin presare in pantof.

Manichiura cu gel

Manichiura
cu gel

Se poate realiza atat prin prelungirea unghiilor cu tipsuri sau sabloane cat si pe unghia naturala. Produsele folosite sunt non acide si nu subtiaza unghiile naturale in timp. Acest tip de manichiura este foarte comoda, deoarece unghiile nu necesita intretinere timp de o luna.

Pedichiura cu gel

Pedichiura
cu gel

In anumite situatii (ex: unghii rupte, unghii incarnate) acest serviciu rezolva problemele estetice si amelioreaza durerile specifice intr-un mod eficient si simplu. Exista totusi cliente care prefera acest serviciu din motive pur estetetice.

Nail art

Nail art

Trendurile in materie de manichiura se schimba cateodata cu forma unghiilor, insa de cele mai multe ori cu ajutorul diferitelor tipuri de nail art. Un bun profesionist este obligat sa tina pasul cu moda si sa recomande clientelor ce se poarta si ce anume li se potriveste din ce se poarta.

Portofoliu

I can know a lot, but my experience shows the best of me!

Vreau Programare Pentru Unghiute

Ce spun clientele?
Cateva impresii ale clientelor care frecventeaza regulat salonul in care lucrez, pentru diverse servicii de manichiura si care si-au dorit sa impartasasca cu celelalte persoane din experientele traite alaturi de mine.

Pentru mai multe testimoniale da click pe butonul de mai jos

Testimoniale