Unghii metalice

unghii-metalice

Un alt trend al anului 2011 in manichiura il reprezinta cel legat de unghii metalice.

Look-ul poate fi obtinut in mai multe feluri, fie cu foita de aur, fie cu oja metalica sau cu foitele colante speciale la celebra manichiura Minx. Aceasta moda cu unghii metalice a pornit de fapt de la manichiura Minx afisata de Beyonce intr-un videoclip in 2010.

Unghii minx

Pana nu de mult celebrele unghii Minx au fost rezervate doar star-urilor si se efectuau doar pe scara restransa, dar incepand cu aceasta primavara, avand in vedere numeroasele cereri, au fost

produse in serie foitele colante. Aceste foite sunt alcatuite dintr-un strat metalic mult mai gros decat o foita de aur normala montata pe un strat de adeziv special.


Pentru a se mula perfect pe forma tubulara a unghiei, foita trebuie incalzita ianinte de montare pentru cateva secunde. Astfel aceasta se lipeste perfect de unghie, rezistand mai mult decat o oja obisnuita si protejand in acelasi timp unghia de agresiuni exterioare. Foitele pentru unghii Minx exista sub forma simpla de metal lucios sau imprimate cu animal print, romburi, careuri, buline, etc …

Manichiura Minx

Foite metalice

O alta variatiune pentru unghii metalice este reprezentata de folosirea foitelor argintii sau aurii pentru nail art. Acest procedeu nu este nou, dar pana acum nu s-au folosit niciodata foitele pe toata unghia, ci numai in puncte, de obicei pentru a creea un fond pentru o lucrare de nail art mai complexa. Aplicarea se face foarte simplu pe un strat neuscat de lac. Se asteapta pana la uscarea lacului, dupa care se inlatura cu o perie surplusul de foita sau partile care nu adera la unghie. Pe unghii false putem aplica foita si cu lipici, pentru o rezistenta indelungata.

Unghii metalice

Oja metalica

Cu ajutorul culorilor de oja metalica putem obtine cel mai usor unghii metalice. Chiar si cea mai conservatoare doamna poate gasi o culoare de oja metalica care sa-i placa si poate obtine acest look trendy. Majoritatea marilor producatori de oja au scos colectii noi de culori pentru unghii metalice, dar exista doar cateva numitoare comune: auriu, bronz, mov si albastru.

Oja metalica

Indiferent de metoda preferata de dumneavoastra, rezultatele vor fi spectaculoase, veti avea unghii metalice obtinute usor si care vor atrage multe priviri, mai ales celebrele unghii Minx (manichiura Minx) care sunt in fapt o forma de nail art.


Autor Articol Programari Salon

Lavinia Panait 0720 874 407

Activez in acest domeniu inca din 2006 si pot sa afirm ca evoluez in fiecare zi, cu fiecare procedura noua invatata, cu fiecare solutie gasita unei probleme pe care nu o intalnisem inca, cu fiecare clienta fidelizata... Citeste mai mult »

Articole Similare
manichiura-japoneza-1
Manichiura Japoneza

Termenul generic de manichiura japoneza este asociat unor concepte foarte diferite si desemneaza atat un tip de manichiura clasica,...

manichiura-popart
Manichiura Pop Art

Spre marea mea bucurie, anul acesta motivele grafice ale curentului Pop Art intra in trend. Trebuie sa recunosc ca...

manichiura_moon
Manichiura moon

Alaturi de manichiura Pop Art, manichiura moon se afla in trend. In 2009 am avut parte de un mic...

unghii_cu_ strasuri
Decoratiuni de unghii 2011

Alaturi de manichiura moon si manichiura grafica pop art, anul acesta unul dintre curentele importante din acest domeniu este...

1 Raspuns la articolul “Unghii metalice”
Lasa un comentariu
  • (will not be published)


8 − = 1