Manichiura Pop Art

Spre marea mea bucurie, anul acesta motivele grafice ale curentului Pop Art intra in trend. Trebuie sa recunosc ca astept acest lucru de cativa ani buni si deja imi pierdusem speranta ca se va intampla vreodata. Mie personal imi plac atat culorile specifice Pop Art, cat si imprimeurile si motivele geometrice pe care pana acum le regaseam din pacate doar pe genti, incaltari, sepci, etc … Desi sunt foarte extaziata, nu-mi pot nega retinerea cu privire la acest subiect. Dupa cum bine stiti, romancele sunt in general conservatoare si nu de putine ori au inotat impotriva curentului. Am totusi convingerea ca manichiura Pop Art va fi adoptata de segmentul de varsta 15-25 de ani deoarece fetele din aceasta generatie adopta oricum stilul vestimentar de inspiratie Pop Art. Dar sa vedem cum s-a nascut trendul pentru acesta primavara.

Manichiura Pop Art Designerii cu spirit liber ai marilor case de moda au aprobat folosirea jocurilor de culori pastelate de pe unghii in prezentarea colectiilor lor. Astfel marile nume din domeniul unghiilor au lansat pentru aceasta primavara diferite culori indraznete, de la nuante de roz si pana la albastru sau verde intens care se combina cu alb si negru. De exemplu la prezentarea casei Butter London s-au folosit nuante de roz aprins, iar la prezentarea designer-ului Betsie Johnson, binecunoscuta pentru indrazneala si originalitate, s-a folosit albastru intens. La prezentarea Zpoke, machiajul foarte strident s-a cerut asortat cu un animal print de ghepard, iar la prezentarea Alice+Olivia unghiile cu buline in culori contrastante au facut furori. Sunt importante forma si lungimea unghiilor. Acestea vor fi purtate relativ scurt si cu colturile usor rotunjite, imitand forma de unghii naturale. In esenta, manichiura Pop Art reprezinta jocuri geometrice, orice imprimeu Pop Art ori unghii cu animal print in culori oximoronice sau chiar alb si negru, care vor fi mereu in trend. Pop Art Nails

Autor Articol Programari Salon

Lavinia Panait 0720 874 407

Activez in acest domeniu inca din 2006 si pot sa afirm ca evoluez in fiecare zi, cu fiecare procedura noua invatata, cu fiecare solutie gasita unei probleme pe care nu o intalnisem inca, cu fiecare clienta fidelizata... Citeste mai mult »

Articole Similare
Unghii metalice

Un...

Decoratiuni de unghii 2011

Alaturi...

Manichiura moon

Alaturi...

Manichiura Japoneza

Termenul...